ÚJ logó vector fehér pajzs-22

365 Zártkörű rendezvények

Üdvözlünk az oldtimer szerelmeseinek legexkluzívabb rendezvényhelyszínén, ahol az álmok valóra válnak!

Amennyiben 50-700 fő közötti vendéget, akár kollégáidat, akár barátaidat, vagy családtagjaidat egy felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni, akkor jó helyen jársz.

A 365 Oldtimer Kiállításhoz kapcsolt rendezvények életre szóló emlékek lesznek az autók és a motorok szerelmeseinek. Ha még nem jártál nálunk, olvasd el az Index (kattints ide) vagy a HVG (kattints ide) cikkét.

Különlegességünk: Ez az egyetlen hely, ahol három olyan autóval is találkozhatsz, amelyek közül csak egy-egy létezik a világon, emellett számos olyan típusú autónk is van, mely népszerű filmekben szerepelt, mint például a Titanic, Indiana Jones, Mission Impossible II, Micsoda nő, James Bond sorozat, Kockázatos üzlet, ezekkel a ritkaságokkal együtt megörökíthetsz néhány pillanatot.

Felszereltségünk: A helyszínünk minden kívánságodat teljesíti, hiszen adott a különleges egzotikus és sport autók világa, amelyek garantáltan lenyűgözik vendégeidet. A színpaddal és mozival rendelkező különtermünk igény szerint dekorálható, alkalmas lehet céges rendezvényre, születésnapra, esküvőre, bármilyen évfordulóra. Akár laza, akár elegáns környezetet szeretnél, egyedülálló atmoszférát teremtünk, amely méltó a különleges alkalmakra.

Szolgáltatásaink: Az exkluzív rendezvényhelyszínünk a luxusról szól, minden részletére odafigyelünk. A catering szolgáltatásunkkal minden igényt kielégítünk, az ételek és az italok tekintetében egyaránt. Megfelelő bútorok is rendelkezésre állnak, lehet kerekasztalos vacsora vagy könyöklős állófogadás. A személyzetünk profizmussal áll rendelkezésedre, hogy az eseményed minden szempontból tökéletes legyen.

Csak te hiányzol és a kollégáid, barátaid, vagy családtagjaid, hogy együtt ünnepelhessétek a különleges pillanatokat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és hozd el hozzánk a rendezvényed, ahol az elegancia és az egyediség a luxussal találkozik.

Várunk szeretettel, hogy együtt teremtsünk felejthetetlen emlékeket!

Elérhetőségünk:

Göde Gabriella
rendezvényszervező
info@365oldtimermuseum.com
+36 70 244 11 65