365 NAPI HÍRLEVÉL

BRABUS SL 6.9

A Brabus SL 6.9 egy kivételes régi autó, amelyet a legendás tuningcég, a Brabus alakított át. Ez a ritka Mercedes-Benz R 129 SL 600 eredetileg 1992 szeptemberében került forgalomba, és most egy igazi veteránautóként ragyog. Erőteljes 6,9 literes V12-es motorral van felszerelve, amely 509 lóerőt és 705 Nm nyomatékot szállít. A 0-100 km/óra gyorsulás kevesebb mint 4,8 másodperc, míg a 0-200 km/óra gyorsulás kevesebb mint 15 másodperc – olyan simán gyorsul, hogy az ember észre sem veszi, hogy már 250-nel megy. Ezek a lenyűgöző gyorsulási értékek a Brabus SL 6.9-et valódi erőművé teszik, és páratlan dinamikát kölcsönöznek neki az úton. A Brabus SL 6.9 maximális sebessége lenyűgöző 300 km/óra.
A Brabus egy német magas teljesítményű autóalkatrész-tuning cég, amelyet 1977-ben alapítottak Bottropban, a Ruhr-vidéken. A Brabus főként Mercedes-Benz, Maybach és Smart járművekben specializálódott. Azonban más járműveket is módosítottak, beleértve a Porsche-t is.
A Brabus híres a kiváló minőségű tuning alkatrészekről, amelyeket Mercedes típusú autókhoz kínálnak. Ide tartozik a finom külső design, a dinamikus teljesítményfokozás, egyedi kerekek és elegáns belső terek. A Brabus által tuningolt autók nemcsak erősek és gyorsak, hanem exkluzív megjelenésűek is. Néhány példa a Brabus által módosított autók közül:
• BRABUS ROCKET 1000: A Mercedes-AMG GT 63 S E Performance alapján készült, elképesztő teljesítménnyel és egyedi megjelenéssel.
• BRABUS 600: A Range Rover P 530 alapján készült, kifinomult tuning és stílusos kialakítás jellemzi.
• BRABUS 850: A Mercedes-Maybach S 680 alapján készült, luxus és erőteljes teljesítmény kombinációja.
• BRABUS 750 “BODO BUSCHMANN” EDITION: A Mercedes-AMG SL 63 Roadster alapján készült, egyedi dizájn és magas teljesítmény jellemzi.
A Brabus nemcsak autókban, hanem tengeri járművekben is utazik. A BRABUS SHADOW 900 XC CROSS CABIN Black Ops Signature Edition például egy exkluzív szuperhajó, amely a Brabus luxus és teljesítmény iránti szenvedélyét tükrözi. A Brabus mindig a határokat feszegeti, és a tuning világában egyedi és lenyűgöző alkotásokat hoz létre.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg az e-mail címed és kattints az alábbi gombra, hogy különleges akciókat és prémium ajánlatokat kaphass