365 NAPI HÍRLEVÉL

DEFENDER HIMALAYA

A dél-karolinai székhelyű tuningcéget, a Himaláját széles körben az egyik legjobb Land Rover Defender megújítóként tisztelik, és most bemutatja eddigi legnagyobb alkotását – a Land Rover Defender 130 “Summit Series” teljesen fekete színben.
A Himalája egyedi terepjárója bizonyítja, hogy ez a műfaj továbbra is stílusosan és a legnagyobb luxusban élhető át. Példának okáért a Summit Series Defender fekete bőrborítású belsővel rendelkezik, amelyet körös-körül piros varrás hangsúlyoz. Az olyan modern kényelmi szolgáltatások, mint a fűtött ülések, a digitális műszerfal , a különböző BlackVue 4K HD kamerák 360°-os megtekintési és távoli megtekintési és rögzítési képességekkel, a 7 hüvelykes érintőképernyő Apple CarPlay funkcióval, valamint az 1000 wattos JL Audio DSP erősítő és az utastérben elhelyezett nyolc JL Audio hangszóró együttesen teszik ezt a luxus SUV-t mind közúton, mind terepen.

Ahogy az várható volt, a terepjárónk egészséges teljesítmény növelést is kapott. A meglévő egység hangolása helyett a Himalaya egy kompresszoros Corvette LT4 motort helyezett be, amely 650 lóerőt kínál, és ezt egy nyolcfokozatú automatával párosította, amely mind a négy kerékre energiát küld. A fékerő a Brembo tárcsák jóvoltából történik, míg az egyedi, négylengőkaros, állítható coilover felfüggesztés mindenféle terepen segít megbirkózni.
A Himalájában az a specialitásunk, hogy megőrizzük a vintage Defender legendás szellemiségét, miközben ezeket a felszereléseket átitatjuk azzal a képességgel, hogy megbirkózzanak bármivel, amit a modern világ rájuk dob” – jegyzi meg Greg Shondel, a Himalája elnöke. “A Himalája legújabb Summit Series 130 egy fantasztikus keresztezés, amely megmutatja erőnket a restaurálásban és a vállalat figyelemre méltó mérnöki teljesítményeit a legapróbb részletekig. Ez az új Himalaya Summit Series 130 a világ egyik legkeresettebb klasszikus terepjáró-dizájnját mutatja be, miközben továbbra is erőteljes teljesítményt és teljes kényelmet kínál.

Vessen egy pillantást a fenti fekete színű Himalája Land Rover Defender 130 “Summit Series” sorozatra, és látogasson el a Himalája weboldalára, ahol többet megtudhat az álmai terepjárójáról. Az autók ára 250 000 és 300 000 amerikai dollár között mozog.

Gubán Ádám

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg az e-mail címed és kattints az alábbi gombra, hogy különleges akciókat és prémium ajánlatokat kaphass